0 oy
Trafik Kazasına İtiraz kategorisinde tarafından

Merhabalar Ahmet bey , geçtiğimiz günlerde bölünmüş yol üzerinde seyir halindeyken , hiçbir uyarı ve ikaz tabelasının bulunmadığı döner kavşağa yaklaştığım sırada bir aracın kavşak içerisinde hızla yoluma doğru çıkmasıyla aracın sağ tarafından çarpmam neticesinde kaza meydana geldi. Ben bölünmüş yolun sağ şerit tarafındaydım ve karşı taraf kavşaktan dönüş yapmayıp ana yol üzerinden önümden geçip karsıya geçecekti. Tutanağa göre %75 asli kusurlu bulundum fakat karşı araç hem dönüş yapmıyor ve sağ tarafından gelen yola sağ şeride atlıyor , hem de herhangi bir kavşak ikaz tabela vs.. yok ve kaza göbeğin yaklaşık 10 - 15 metre dışında meydana geliyor fakat bana dönel kavşaktaki araca yol vermediğimden ötürü %75 verildi , itiraz edebilirmiyiz ? Sizce sonuç alabilirmiyiz ?

1 cevap

0 oy
(71.9k puan) tarafından
 
En İyi Cevap

Merhabalar öncelikle geçmiş olsun. İtiraz hakkınız var ama kaza tutanağını incelemekte fayda var. 


Kaza tespit tutanağını, kazaya ait fotoğraf ve var ise kazaya ait video görüntüsünü, iletişim sayfamda bulunan mail adresim veya 0532 176 95 85 whatsapp iletişim numarama gönderirseniz inceleyip bilgi verebilirim.


Ayrıca trafik kazasındaki kusur oranına itiraz için detaylı bilgiye ahmetmerkepci.com/kusur-orani-itirazi-nasil-yapilir/ sayfasında ulaşabilirsiniz.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap
13 Mart 2022 Trafik Kazasına İtiraz kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap
7 Ocak 2022 Trafik Kazasına İtiraz kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap
22 Ağustos 2020 Trafik Kazasına İtiraz kategorisinde abdurrahim tarafından soruldu
0 oy
1 cevap
26 Nisan 2022 Trafik Kazasına İtiraz kategorisinde Murat tarafından soruldu
0 oy
1 cevap
...