0 oy
Trafik Kazasına İtiraz kategorisinde tarafından
Merhaba Ahmet bey öncelikle sizin ve sevdikleriniz için sıhhat ve afiyet diliyorum.

8 şubat tarihinde dönel kavşağa kontrollü bir şekilde girdim, sol tarafımdan hızla gelen bir servis aracı aracımın arka sol teker tarafından çarptı, çarpmanın şiddeti ile beni havaya kaldırıp savurdu ve aracımın sağ arka kapı ve çamurluk bölümünün üst tarafı yolun sağında park halinde duran arabanın tamponuna çarptıktan sonra bana çarpan servis aracının yönüne dönmüş vaziyette durabildi. Servis aracı şoförünün yola bakmadığını başka bir şey ile meşgul olduğunu düşünüyorum aksi takdirde böyle bir çarpmanın olması mümkün değildi. üç şirketin mütabakatıyla servis aracı %100 kusurlu sayıldı, sonra ne oldu bilmiyorum daha sonra komisyon kararıya ben %100 şuçlu bulundum ve bir itiraz sürem var ne yapamam gerekiyor, alakanız için şimdiden teşekkür ediyorum.

1 cevap

0 oy
(71.9k puan) tarafından
 
En İyi Cevap

Merhabalar, temenniniz için çok teşekkür ederim. Anlatmış olduğunuz kaza da siz asli kusurlusunuz, tramerde itiraz etseniz dahi sonuç değişmez. Tabi ki de böyle bir kaza da %100 kusurlu değilsiniz. 


Kaza tespit tutanağını, kazaya ait fotoğraf ve var ise kazaya ait video görüntüsünü, iletişim sayfamda bulunan mail adresim veya whatsapp iletişim numarama gönderirseniz inceleyip bilgi verebilirim.


Ayrıca Kusur Oranı İtirazı Nasıl Yapılır? yazımı okumanızı tavsiye ederim.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap
26 Nisan 2022 Trafik Kazasına İtiraz kategorisinde Esad tarafından soruldu
0 oy
1 cevap
7 Ocak 2022 Trafik Kazasına İtiraz kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap
22 Ağustos 2020 Trafik Kazasına İtiraz kategorisinde abdurrahim tarafından soruldu
0 oy
1 cevap
26 Nisan 2022 Trafik Kazasına İtiraz kategorisinde Murat tarafından soruldu
0 oy
1 cevap
...