0 oy
Trafik Kazasına İtiraz kategorisinde tarafından
İyi çalışmalar. Babam bir firmada tır şoförüydü. Otobanda sağ şeritte 83km hızla öndeki tıra çarpıyor, öndeki tır savrularak orta şeritteki otobüse sürtüyor otobüste bi taksiye.diger araçlarda sadece maddi hasar var. Babam kupanın direksiyon tarafının ezilmesiyle hayatını kaybediyor. Trafik tespit tutanağinda %100 kusurlu babam bulunuyor.

İfadelerde

Öndeki tır şoförü babamın üç şeridide kullanarak yalpalayarak geldiğini kendisininde emniyet şeridine kaçtığını ve emniyet şeridinde vurduğunu belirtiyor.

Otobüs şoförü sadece sağ şeritte giden 2 tırın arkadan çarptıgını belirtiyor yalpalamadan bahsetmiyor

Taksi şoförüde otobüsün kendisine çaptığını söylüyor yalpalamadan bahsetmiyor.

Otobüs yolcularından da alınan ifadelerde yalpalama yok

Karşı şeritten gelen görgü tanığı öndeki tırcının üst geçit altında hayat kadınını indirip emniyet şeridinden hızlanmadan ve kontrolsüz şekilde sağ şeride çıktığını orta şeritte otobüs olduğundan kaçamadını belirtip ayrıca kadının eşyalarını toplayıp olay yerinden kaçarken gördünü ifade ediyor. Ve kadının fotoğrafını da ifadeye ekliyor.

Bu durumda trafik tespitin verdiği %100 kusur oranı için başvurmalımıyım. Öndeki tırcı hakkında davacı olacağız. Değerli vaktinizi ayırıp cevaplarsanız çok sevinirim.tekrar iyi çalışmalar

1 cevap

0 oy
(71.9k puan) tarafından

Öncelikle başın sağ olsun. "Karşı şeritten gelen görgü tanığı öndeki tırcının üst geçit altında hayat kadınını indirip emniyet şeridinden hızlanmadan ve kontrolsüz şekilde sağ şeride çıktığını orta şeritte otobüs olduğundan kaçamadını belirtip ayrıca kadının eşyalarını toplayıp olay yerinden kaçarken gördünü ifade ediyor. Ve kadının fotoğrafını da ifadeye ekliyor.Bu kısım çok önemli. Eğer böyle bir görüntü var ve kaza böyle olduysa tabi ki %100 kusur doğru değil. İlk tavsiyem kaza anına dair video görüntüsü bulmaya çalışın. Kaza tespit tutanağını, kazaya ait fotoğraf ve var ise kazaya ait video görüntüsünü, iletişim sayfamda bulunan mail adresim veya whatsapp iletişim numarama gönderebilirseniz inceleyip bilgi verebilirim.

tarafından
Teşekkürler henüz bor videoya ulaşamadık. Bu şekilde dava açmamız bize kaybettirir mi çok merak ediyorum. İyi çalışmalar.
(71.9k puan) tarafından
Soyut bir iddayla sonucun değişmesi çok zor.
tarafından
Bi konu daha var aslında trafik iş kazası olarak işveren tarafına şu aşamada bir davamız yok. Ancak işverende tırın muayenesini yaptırmamış, bu husustan ötürü işverene dava açılabilirmi tekrar teşekkürler
(71.9k puan) tarafından
Evrakların incelenmesi gerekiyor. iletişim sayfamda bilgilerim var, ararsanız yardımcı olmaya çalışacağım.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap
0 oy
1 cevap
17 Mart 2022 Trafik Kazasına İtiraz kategorisinde uğur meydan tarafından soruldu
0 oy
1 cevap
2 Şubat 2022 Trafik Kazasına İtiraz kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap
4 Ocak 2022 Trafik Kazasına İtiraz kategorisinde seval tarafından soruldu
0 oy
1 cevap
9 Aralık 2021 Trafik Kazasına İtiraz kategorisinde misafir tarafından soruldu
...