0 oy
Trafik Kazasına İtiraz kategorisinde tarafından
Merhaba Ahmet bey bölünmüş karakolunda sağ tarafta giderken yolun sol tarafinda karşı da bulunan benzinlige geçmek için sinyal verdim diğer yola geçmek için önce durdum yolu kontrol ettim bir minibüs geliyordu ona yol verdim geçti sonra diğer minibüsü kontrol ettim yolun hızı 70 di minibüs uzakta olduğu için yola girdim yolu bitirmiş benzinlige girmek uzereyken arac çok hızlı 180 ile gidiyormuş o aradaki mesafeyi çok hızlı aldı ve bana emniyet şeridinde çok hızlı çarptı benden sonra benziklikte bulunan üç araca daha çarptı bana 57/1-b kusur verilmiş ancak karşı tarafa ne verildi bilmiyorum.Sizce durum ne olur karşı tarafta birden fazla tali kusura sahip. Bu konuda yorumunuz nedir.Araclarin hasarları nasıl karsilanir

1 cevap

0 oy
(71.9k puan) tarafından

merhabalar, öncelikle geçmiş olsun. Siz asli kusurlusunuz, size çarpan araç tali kusurlu. Araçların masraflarının %75'i sizin sigortanız, %25'i size çarpan aracın sigortasından karşılanır. Eğer kaskonuz ve ek imm poliçeniz yoksa sigortanızın limiti 86.000 TL. 

İtiraz etmek istiyorsanız detaylı bilgiye; ahmetmerkepci.com/kusur-orani-itirazi-nasil-yapilir/ yazımdan ulaşabilirsiniz.

tarafından
Bu arac ile benim aracın arasında mesafe olması, diğer aracın çok hızlı olması bisey değiştirmiyor mu? Ayrıca emniyet şeridinde çarptı. Arac yavaş gelseydi ya da benim solumdan geçseydi kaza olmayacaktı. Diğer araçlara çarpması peki? Orda hızı normal olsaydı bana çarptığı anda dururdu diğer araçlara çarpması tamamen onu hızı ile alakalı değil mi? O araçların durumu nedir?
(71.9k puan) tarafından
Kaza anına dair video görüntüsü var mı?

İlgili sorular

0 oy
1 cevap
18 Aralık 2021 Trafik Kazasına İtiraz kategorisinde Ömer top tarafından soruldu
0 oy
1 cevap
+1 oy
1 cevap
0 oy
1 cevap
13 Kasım 2021 Trafik Kazasına İtiraz kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap
9 Ekim 2021 Trafik Kazasına İtiraz kategorisinde misafir tarafından soruldu
...