0 oy
Trafik Kazasına İtiraz kategorisinde tarafından
Merhabalar cuma günü bir kaza yaptım .olay şöyle gerçekleşti.  Aracın biri buzlu havada yoldan çıkıp bir evin duvarına vuruyor. Bunu gören bir vatandaş emniyet şeridi olmamasına rağmen yarısı şağ şeridi işgal edecek şekilde durup yardım etmek istiyor. Eğimli ve virajlı yoldan gelen ben virajdan dolayı 10 metre kala duran arabayı görüyorum. Sol şeride geçmeye çalışmama rağmen yol eğimli ve buzlu olduğu için geçemiyor önümdeki yarısı sağ şeritte olan arabaya vuruyorum . Ben hızını hava şartlarına uydurmamak ve arkadan çarpmadan , yolda arabasını bırakanda yerleşim yerli dışında aracanı durdurma veya park etmeden suçlu bulunuyor. Buz olduğu için kaydığını ve benden önce kaza da olduğunu hesab edersek buna itiraz etme şansım var mı . Sonuç itibari ile takip mesafesi falan yok . Aracın yarısı sağ şeritte buzlu ve eğimli olduğu için sola geçemedim ama arkadan vurmaktan suçlu bulundum

1 cevap

0 oy
(71.9k puan) tarafından

Anlatmış olduğunuz kaza da %75 haklı olmanız gerekir. Kaza tespit tutanağını, kazaya ait fotoğraf ve var ise kazaya ait video görüntüsünü, iletişim sayfamda bulunan mail adresim veya whatsapp iletişim numarama gönderirseniz inceleyip bilgi verebilirim.

tarafından
Resim ve tutanağı mail adresinize gönderdim. İnceleme şansınız olursa çok sevinirim. Görüşünüze göre Farklı sonuç çıkması halinde itiraz hakkımızı kullanacağız.
(71.9k puan) tarafından
Gerekli incelemeleri yaptım ancak sonuç doğru.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap
0 oy
1 cevap
26 Nisan 2022 Trafik Kazasına İtiraz kategorisinde Ercan yerlikaya tarafından soruldu
0 oy
1 cevap
17 Mart 2022 Trafik Kazasına İtiraz kategorisinde uğur meydan tarafından soruldu
0 oy
1 cevap
17 Mart 2022 Trafik Kazasına İtiraz kategorisinde recep tarafından soruldu
0 oy
1 cevap
13 Mart 2022 Trafik Kazasına İtiraz kategorisinde AA tarafından soruldu
...