0 oy
Trafik Kazasına İtiraz kategorisinde tarafından
tarafından yeniden etikenlendirildi
%100 suçlu olduğumuz kazada karşı tarafım arabasını yaptırmak istedigimiz yere gelmedi adam sonra kendi kafasına göre bi yere gitti ve orda fiyat 63 bin tl çıktı eksper tarafından biz o parayı vericek iken(43 bin tl sigorta 20 binde biz verecektik) adam bir daha masraf çıktı deyip hic bir resmi belge olmadan (yaptırdığı isten fatura bile almamış) 30 bin tl daha istedi bizde vermeyecegimizi söyledik oda bizi hem türkiyede hemde yurtdışında dava edecegin söyledi.

1 cevap

0 oy
(71.9k puan) tarafından
tarafından seçilmiş
 
En İyi Cevap
Sonuç olarak maddi bir uyuşmazlık var ki bunun çözümü yargı yoludur. 2021 yılı içerisindeki sigorta teminat limiti 43.000 liradır. Olası farklar araç sahibinin sorumluluğundadır. Kişi fatura sunmak zorunda değil ama aracında meydana gelen hasarın tespitine dair detaylı onarım veya hasar fotoğrafı sunması gerekir.
tarafından
Detaylı hasar fotoğrafları eksper tarafından 35 adet çekilip 63 bin TL çıktı ve eksper dosyayı kapattı adam buna rağmen istiyor yargı yolunda %100 suçlu oldugumuz (trafik kazasındaki suçluluk oranı ) icin davayı kaybedermiyiz . Cevaplariniz için teşekkür ederim
(71.9k puan) tarafından
Kaza tespit tutanağını, kazaya ait fotoğraf ve var ise kazaya ait video görüntüsünü, iletişim sayfamda bulunan mail adresim veya whatsapp iletişim numarama gönderebilirseniz inceleyip bilgi verebilirim.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap
9 Ekim 2021 Trafik Kazasına İtiraz kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap
0 oy
1 cevap
17 Mart 2022 Trafik Kazasına İtiraz kategorisinde uğur meydan tarafından soruldu
0 oy
1 cevap
2 Şubat 2022 Trafik Kazasına İtiraz kategorisinde misafir tarafından soruldu
...