0 oy
Trafik Kazasına İtiraz kategorisinde tarafından
tarafından yeniden etikenlendirildi
Merhabalar, eşim kaza yaptı kavşak dönüşü tali yoldan çıkan araç kavşaga girmeye çalışmış ve aracınıza sağdan hasar verdi.Hasar tespit sonrası bu sms geldi suçlu biz miyiz yani?

*** L****7plakali araciniza ait tutanak Karayollari Trafik Kanunun/ yonetmeliginin K.Y.T.K. 56/a-1/ Yon. 94 maddesine gore degerlendirilerek sonuclandirilmistir. Karayollari trafik kanununa http://bit.ly/2WBX3IP adresinden, Karayollari trafik yonetmeligine http://bit.ly/326lxeg adresinden ulasabilirsiniz. http://bit.ly/2UDYO6e linkinden tutanaginizin durumunu ogrenebilirsiniz.Sirketler arasi mutabakat ile belirlenen ve sonuclandirilmis kusura, sonucun size bildirim tarihinden itibaren 5 is gunu icinde Sirketinize muracaat yolu ile itiraz edebilirsiniz.Yasal sure icinde kullanilmayan ya da itiraz hakki kullanilmis olmasina ragmen kusur oranina iliskin uyusmazliginin devami halinde Sigorta Tahkim Komisyonuna veya Hukuk yollarina basvurulabilirsiniz. B018

1 cevap

0 oy
(71.9k puan) tarafından

Merhabalar geçmiş olsun. Bu mesaja göre kusurlu bulunmuşsunuz. Sonucun hatalı olup olmadığı ile ilgili olarak; Kaza tespit tutanağını, kazaya ait fotoğraf ve var ise kazaya ait video görüntüsünü, iletişim sayfamda bulunan mail adresim veya whatsapp iletişim numarama gönderebilirseniz inceleyip bilgi verebilirim.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap
6 Ağustos 2021 Trafik Kazasına İtiraz kategorisinde abattal tarafından soruldu
0 oy
1 cevap
26 Nisan 2022 Trafik Kazasına İtiraz kategorisinde Ercan yerlikaya tarafından soruldu
0 oy
1 cevap
0 oy
1 cevap
13 Aralık 2021 Trafik Kazasına İtiraz kategorisinde misafir tarafından soruldu
...